22 augusti bjuder (minst) 73 svenska tennisklubbar in till ett kostnadsfritt och lekfullt tennisevent för hela familjen. Nu öppnar vi upp för efteranmälan för ytterligare föreningar som vill arrangera Tennisens dag.

Tennisens dag är ett gyllene tillfälle för klubbar att visa upp sin verksamhet och gemensamt manifestera för världens roligaste idrott! Arrangemanget kommer att vara årligen återkommande och i premiärupplagan riktar vi fokus på minitennis – en fantastisk spelform som gynnar teknik, spelförståelse, spelglädje, rörelseförmåga, och mycket mer.

Intresset för att arrangera Tennisens dag har överträffat förväntningarna och på förfrågan öppnar vi nu upp för efteranmälan. Anmälan sker till info@tennis.se (ange ansvarig person, kontaktuppgifter och plats för arrangemanget). Ert evenemang publiceras då på tennis.se/tennisensdag. Det finns också möjlighet för efteranmälda klubbar att ansöka om Idrottsmedel på 4000 kr för arrangemanget – dock senast den 20 juli, därefter stängs möjligheten att ansöka.

Med anledning av coronapandemin genomförs Tennisens dag utifrån de råd och riktlinjer som gäller vid tidpunkten för arrangemanget.

Läs mer om Tennisens dag på tennis.se/tennisensdag