Nu är 2021 års upplaga – tillika 50-årsjubileumet – av Elite Hotels Next Generation avslutad!
Stort grattis till alla segrare och till alla 96 deltagare som kvalificerade sig för Sverigefinalen.

Efter torsdagens finaler på Tennisstadion, där även WTA 125K-tävlingen Nordea Open går av stapeln, hölls en gemensam prisutdelning där spelarna hyllades för sina insatser både på och utanför banan.

Slutsegrarna i singel fördelade sig enligt följande mellan regionerna: Syd (3), Stockholm (2), Mitt (1) – se intervjuer med samtliga singelvinnare längst ned i artikeln. I dubblarna tog Syd hem fyra av klasserna medan Stockholm och Göteborg vann var sin. Samtliga tre singelvinnare på flicksidan vann även i dubbel, medan Linus Andersson (Syd) lyckades med samma bedrift i pojkarnas 13-årsklass.

Att turneringen (tidigare Kalle Anka Cup) hade 50-årsjubileum uppmärksammades såklart lite extra. Köerna ringlade långa vid biljettsläppet till söndagens invigning som i år var tillbaka på Tennisstadions centrecourt – en familjeshow innehållandes sång, dans, magi, rörelse och skratt! Invigningen inleddes med en stor parad genom Båstad. Under veckan har 50-åringen också firats med flera jubileumsaktiviteter på Båstad Sportcenter där turneringen gick av stapeln.