Vill du ta nästa steg i din utbildning som tränare? Nu är anmälan öppen för nästa omgång av tränarutbildningen TGU 2, som i år har ett nytt och mer digitalt format.

Kursen sträcker sig från hösten 2020 till våren 2021 och innehåller både digitala och fysiska träffar. Första utbildningstillfället är den 6 november.

Kombinationen av digitala och fysiska träffar syftar till att underlätta för tränare i deras vardag, och genom fler regelbundna träffar än tidigare är förhoppningen att bidra med ett mer coachande stöd till tränarna. Onlineseminarierna kommer att pågå sex fredagsförmiddagar under hösten och fem fredagsförmiddagar under våren. De digitala träffarna kompletteras under våren med två fysiska träffar, fyra dagar totalt, i Stockholm.

Målet med utbildningen är att stötta tränarna med tillämpad kunskap inom fysisk träning för tennisspelare och att tränaren får med sig kunskaper inom tillämpad individuell teknikträning, biomekanik och uppföljning för tennisspelare.

Ansvariga för kursen är Johan Thorselius och Peter Rejmer. Medverkande föreläsare är också Fredrik Johansson och Frej Hallgren.

Sista anmälningsdag är 21 oktober och anmälan sker via den här länken.

Vid frågor är du välkommen att kontakta utbildningsansvarig Michaela Karlsson, 010-444 04 07