Kära Tennisvänner!

Året närmar sig sitt slut och vi kan lägga ytterligare ett händelserikt år bakom oss. Snön ligger vit på marken och vi anar en annalkande julhelg.

Region Väst har som vanligt haft ett aktivitetsfyllt år med utbildningar, kurser, tränarträffar, tävlingar och inte minst vår regionala serie, som nu 2024 går in på sista året efter en 50-årig lång tradition.

Det är ingen hemlighet att Svenska Tennisförbundet har uppvaktat oss under lång tid för att Västserien skall bli en del av STL, Svenska Tennisligan. Efter starka påtryckningar och uppmaningar ser vi ingen annan möjlighet än att ansluta oss och lägga ner vår regionala serie den processen har delvis fått en bitter eftersmak men med förhoppningen om att detta är rätt väg att gå för tennisens bästa så har styrelsen i Svenska Tennisförbundet Väst valt att ta detta beslut med vägledning från våra klubbar.

Under året avser vi att se över vår organisation och våra behov tillsammans med den nya styrelsen som kommer att se annorlunda ut 2024.

Jag ser med tillförsikt fram emot ett spännande nytt verksamhetsår och önskar er en fridfull helg och ett riktigt Gott Nytt år!

Johanna Grapengiesser

Svenska Tennisförbundet Väst