Priset för 2022 års Fair play kommer att delas ut på Svenska Tennisförbundets Västs årsmöte lördagen den 25 mars i Vänersborg. Juryn har nominerat 4 spelare. Samtliga nominerade har haft en stor betydelse för tennisen som idrott under årets gång och är värda 2022 års utmärkelse som Fair Play spelare. Alla som vill har nu chansen att påverka vem av dessa 4 som kommer att få det fjärde utmärkelsen för Fair Play sedan startens början. Det kan man göra genom att maila in sin röst på en av kandidaterna som presenteras nedan. Det går bara att rösta en gång/person och på en av kandidaterna. Skicka er röst till svtfvast@gmail.com och skriv ner namnet på den som ni anser ska få utmärkelsen samt skriv under med ert namn för att rösten ska räknas! Röstningen startar från och med idag och det går bra att rösta fram till torsdagen den 3 februari!

Vinnare av 2021 års Fair Play utmärkelse var Vera Ryding Lidköpings Tennisklubb!

Följande spelare har blivit nominerade till 2022 års Fair Play pris:

Elin Siewertz född 2008 och spelande för Tidaholms Tennisklubb (bild längst upp till höger):
Elin tillhör en av många duktiga tjejtennisspelare som har fostrats i Tidaholm på senare år. Elin stora styrka som spelare är hennes grundslag som spelas med hårt tryck. Elin är en stor inspiratör för många med sin ständiga glädje och energi både på banan och utanför. Det bidrar till spelglädje och får andra att trivas. Elin tillhörde SvTF Väst Sofias Cup lag 2022 och var lagets främste stötte spelare.

Kelvin Walltin född 2007 och spelande för Vänersborgs Tennisklubb (bild längst ner till vänster):
Kelvin är en mycket duktig tennisspelare som kommer träna på Båstads Tennisgymnasium från och med hösten 2023. Kelvin är visserligen lite tystlåten av sig men är en mycket glad och positiv kompis som uppskattas av sina vänner. Kelvin är en stor inspiratör och förebild för Vänersborgs tennisungdomar då han ställer alltid upp på klubbens olika evenemang och bidrar med glädje.

Anton Ahlberg född 2008, tillhörande Sandareds Tennisklubb (bild längst upp till vänster):
Anton är en mycket duktig teknisk allround spelare. Anton är skötsam och mycket snäll kille. Anton uppfattas som juste, och rättvis både på banan som utanför vilket innebär att Anton är en stor inspiratör för alla tennisungdomar i Sandared. Anton tillhörde SvTF Västs Pirres Pokal lag 2022.

Lisa Pettersson född 2009, tillhörande Bofors Tennisklubb (bild längst ner till höger):
Lisa är en ambitiös tjej som har haft många tennisframgångar på senare år. Lisa är en härlig tjej med stort fighterhjärta och hennes uppträdande både på banan som utanför är helt korrekt. Lisa är ett stort föredöme för tennisungdomarna i Bofors Tennisklubb. Lisa är en god och omtänksam kompis som brinner för sin tennis. Lisa tillhörde SvTF Västs Sofia Cup lag 2022.