Svenska Tennisförbundet Väst bjuder in till Arena Tennis 2023 i Vänersborg lördagen den 15 april!

Arena Tennisen är den största minitennisfest som finns i Sverige och kanske därmed också den största i hela världen! Låt era barn inte missa denna inspirerande tennisfest. Oavsett om du är ledare, tränare, barn eller förälder så visar alla en stor glädje att bara få vara med. Och med glädje så får vi våra barn att stanna kvar inom vår idrott och spela tennis hela livet. Se till att boka upp denna tennisfest i er kalender. I år använder vi oss utav ett nytt anmälningsförfarande.

Anmälan görs via Tävling online och på affischen finns en QR kod som guidar alla direkt till tävlingsanmälan. Vi spelar visserligen med skumgummiboll på minitennisbanor men festen är till för alla spelare upp till 12 år och även om man har redan nått en spelnivå med hård boll eller maxi boll så kan man deltaga och finna att detta var både utvecklande och roligt.

Jag kommer efter 6 april som är sista dag för anmälan ta kontakt med alla tränare där ni får placera era spelare utefter färg på boll nivå så att vi skapar många och jämna matcher. Jag bifogar affisch, dokument om hur man skaffar licens samt övrig information. Det enda problemet är att vi har en max kapacitet på 200 deltagare och det är först till kvarn som gäller. Enligt ett rykte så verkar det som flera föreningar från andra regioner har visat stort intresse för Arenafesten.

Därför ber jag er alla återigen att vara ute i god tid med information om festen och hur anmälan går till. Har ni några frågor är det bara att ni hör av er.