VECKANS BILD

Tagga en tennisbild du lägger upp på Instagram med #tennissverige för att synas här. Det kan vara en bild från en tennisträning, ett speciellt möte eller bara en “snygg” tennisbild : )
Vecka 33: Dubbelglädje i Kungälv!

Veckans vinnarbild hämtar vi från @kungalvstk och de spännande semifinalerna i KM dubbel öppna klassen.

Vecka 32: Grusarbete i Portugal!

Veckans vinnarbild hämtar vi från @henhobtennis som var med i det svenska 55-årslaget i ITF Seniors i Portugal där laget efter gruppseger tog sig till bronsmatch. Se mer info här!

Vecka 27 & 28: Regnbågstennis!

Veckans vinnarbild hämtar vi från @ytkvuxentennis som förevigat en magisk tenniskväll under regnbågen i Ystad.

Vecka 26: Glädjetårar!

Veckans vinnarbild är en tårfylld segerbild där Bella Bergkvist Larsson just tagit hem segern i FS13 i Elite Hotels Next Generation Cup. Foto: Jimmie Larsson @jilapictures

Vecka 25: Svensk framtid!

Härlig bild på tjejerna som var på landslagslägret inför Swedish Ladies i Ystad. Det blir första “Veckans bild” där du kan bli nästa att bli publicerad. Foto: Julia Rosenqvist!

HAR DU TAGIT VECKANS TENNISBILD?

Tagga en tennisbild du lägger upp på Instagram med #tennissverige. Din bild dyker då upp i flödet nedan – kanske blir det just den som blir utvald att publiceras på Svenska Tennisförbundets Instagramkonto. Glöm inte att du behöver ha en offentlig profil för att vi ska kunna ta del av bilden.

#TENNISSVERIGE

Era bilder kommer att publiceras här.