ELITE HOTELS NEXT GENERATION

Här inleds sommarens tennisfest! 2021 års upplaga av Elite Hotels Next Generation var turneringens 50-årsjubileum. Sverigefinalen gick av stapeln 3-8 juli i Båstad.

AKTUELLT

Studio NextGen med snacket inför finalerna

I onsdagens Studio NextGen från Båstad Sportcenter tar vi ett snack med flera av spelarna som är klara för torsdagens singelfinaler. I finalen för Flickor 15 möts till exempel klubbkompisarna från Helsingborgs TK, Tilda Hessleryd [...]

Fler artiklar

GALLERI FINALDAGEN

ÅRETS ROLIGASTE EVENT

Den landsomfattande tävlingen Elite Hotels Next Generation arrangeras både i klubbar och regioner och avslutas med en festlig Sverigefinal i Båstad. Sedan tävlingen (tidigare Kalle Anka Cup) startade 1970 har många framstående spelare stått högst på prispallen i den mycket populära tävlingen. Premiäråret vann till exempel Björn Borg och sju år senare triumferade både Stefan Edberg och Mats Wilander, som också blev världsettor som seniorer.

KALENDER, RESULTAT, PROGRAM

Den som vill ta del av alla resultat och statistik från Elite Hotels Next Generation gör det via tävlingssidan Tävling Online. Surfa in om du inte redan gjort det!

Tävling online
Invigning

TIDIGARE SEGRARE