ELITE HOTELS NEXT GEN CUP

Här inleds sommarens tennisfest! Sverigefinalen i 2022 års upplaga av Elite Hotels Next Gen Cup gick av stapeln 3-7 juli i Båstad.

AKTUELLT

FINALDAGS!

I morgon skrivs ny svensk tennishistoria i Båstad – singelfinalerna i Elite Hotels Next Gen Cup 2022 går av stapeln. Efter onsdagens spel är [...]

Next Gen Cup: Klart för slutspel

Efter tre dagars spel i Sverigefinalen av Elite Hotels Next Gen Cup är det nu klart för singelkvartsfinaler och dubbelfinaler. På tisdagen avslutades gruppspelet i singel och det är nu lottat i A- och [...]

GALLERI 2022

ÅRETS ROLIGASTE EVENT

Den landsomfattande tävlingen Elite Hotels Next Generation arrangeras både i klubbar och regioner och avslutas med en festlig Sverigefinal i Båstad. Sedan tävlingen (tidigare Kalle Anka Cup) startade 1970 har många framstående spelare stått högst på prispallen i den mycket populära tävlingen. Premiäråret vann till exempel Björn Borg och sju år senare triumferade både Stefan Edberg och Mats Wilander, som också blev världsettor som seniorer.

KALENDER, RESULTAT, PROGRAM

Den som vill ta del av alla resultat och statistik från Elite Hotels Next Generation gör det via tävlingssidan Tävling Online. Surfa in om du inte redan gjort det!

TIDIGARE SEGRARE