ELITE HOTELS NEXT GENERATION

2020 års upplaga av Elite Hotels Next Generation (zonspel, regionfinaler och Sverigefinal) är inställd med anledning av coronautbrottet. Vi ser fram emot att fira 50-årsjubileumet av turneringen 2021.

AKTUELLT

Elite Hotels Next Generation 2020 ställs in

Med anledning av coronapandemin har förbundsstyrelsen beslutat att ställa in årets upplaga av Elite Hotels Next Generation. Då de förberedelser som behöver göras för detta landsomfattande evenemang inte kan säkerställas är 2020 års Elite [...]

Sista #nextgen-podden från Båstad

Norr och Syd är i fokus i sista avsnittet av vår #nextgen-podd under dagarna på Elite Hotels Next Generation i Båstad. Johan Sjögren, SvTF Syd och Bertil Sundman, SvTF tar upp exempel bland klubbarna i [...]

ÅRETS ROLIGASTE EVENT!

Den landsomfattande tävlingen Elite Hotels Next Generation arrangeras både i klubbar och regioner och avslutas med en festlig Sverigefinal i Båstad. Sedan tävlingen (tidigare Kalle Anka Cup) startade 1970 har många framstående spelare stått högst på prispallen i den mycket populära tävlingen. Premiäråret vann till exempel Björn Borg och sju år senare triumferade både Stefan Edberg och Mats Wilander, som också blev världsettor som seniorer.

GALLERI

KALENDER, RESULTAT, PROGRAM

Den som vill ta del av alla resultat och statistik från Elite Hotels Next Generation gör det via tävlingssidan Tävling Online. Surfa in om du inte redan gjort det!

Tävling online
Jubileumsprogram

TIDIGARE SEGRARE