DAVIS CUP SVERIGE-CHILE

Den 6-7 mars möts Sverige-Chile i Kungl. Tennishallen i Stockholm. Matchen är helt avgörande för om Sverige skall ta sig till Davis Cup Finals i Madrid.

LIVESTREAM

Svenska Tennisförbundet direktsänder Sveriges jakt på en plats i världsfinalen av Davis Cup by Rakuten.

Fredag
16.50 Invigning följt av singelmatch 1
Följt av: Singelmatch 2

Lördag
13.00 Dubbelmatch
Följt av: Singelmatch 3
Följt av: Singelmatch 4

BILJETTER

Biljettförsäljningen är igång för Davis Cup-matchen mellan Sverige och Chile. Det omarbetade Davis Cup-formatet innebär att det spelas två singelmatcher fredagkväll och en dubbel och två singelmatcher på lördag.

Invigning fredag: 16.45
Matchstart fredag: 17.00
Matchstart lördag: 13.00

KÖP BILJETT HÄR!

SVERIGE-CHILE

Det svenska herrlandslaget har klättrat till 18:e plats på nationsrankingen. I september 2019 vann Sverige en tuff hemmamatch mot Israel. Den 6-7 mars 2020 spelas därför en helt avgörande match i Kungl. Tennishallen, Stockholm, om en plats i världsfinalen i Madrid, november 2020. Matchen blir Robin Söderlings första uppdrag som ny kapten för Davis Cup-laget.

KLUBBPAKET

Vill din klubb göra gemensam sak och besöka Davis Cup-matchen? Varför inte bjuda in till en “After Work fredag” eller en familjedag på lördag?

Klubbar som vill beställa mer än 10 biljetter samma dag och vill sitta tillsammans kan maila till medlem@tennis.se för att få veta mera.

Sista dag för beställning av Klubbpaket är den 31 januari.

FUNKTIONÄRER SÖKES

Vi söker ett stort antal funktionärer som kan hjälpa till under matchen mellan Sverige och Chile. Vi är bland annat i behov av bollkallar, läktarvärdar, entrévärdar och chaufförer.

Du kan läsa mer och anmäla dig som funktionär via länken nedan.

MÖTESPLATS TENNIS

I samband med Sveriges Davis Cup-match mot Chile i Kungl. Tennishallen har vi ären att bjuda in tennisklubbarnas ledningar till ett intressant samtal kring idrott i allmänhet och tennis i synnerhet.

Möt Internationella Tennisförbundets president, David Haggerty, och Riksidrottsförbundets ordförande, Björn Eriksson, i ett intressant samtal om tennis.

Mötet körs fredagen den 6 mars klockan 15.30 till 16.15. Mötesplatsen är gratis men kräver entrébiljett till Davis Cup-matchen (löses separat).

Anmälan till träffen görs till medlem@tennis.se. Anmälan senast den 20 februari.

Fullständig inbjudan, klicka här.

ALLA TENNISKLUBBAR – HJÄLP OSS ATT MARKNADSFÖRA MATCHEN

Hjälp oss att marknadsföra matchen via er klubb. Här kommer vi att lägga upp banners för hemsidor, länkar till biljettförsäljning, affischer och annat material som ni kan använda för att samla publik till matchen.

Ni kan ladda ner banners nedan genom att högerklicka på filerna och välja “Spara bild som”.

Länk till biljettförsäljning:
https://www.tickster.com/sv/events/1m205w70j9wkwag/2020-03-06/davis-cup-sverige-chile