Enskede och GLTK tog starka 6-0-segrar i lördags, men det är Fair Play som efter 5-1 borta mot Upsala är obesegrade och toppar tabellen. 

Fair Play rycker i tabellen. Foto från klubbens hemsida.

Fair Play tappade en match i premiären mot Enskede. Sen har Malmölaget tagit två 6-0-segrar i rad innan det var dags för bortamatch mot Upsala TK i lördags.
Förutom Cornelia Lister och Frida Boströms kross i ena dubbeln och Frida Bostrands 6-2, 6-0 i ena singeln, så blev det en siffermässigt ganska jämn match. Kajsa Rinaldo Persson vann både i dubbeln och singeln och även Ida Jarlskog vann sin singel mot Julita Saner.
Den jämnaste matchen var den mellan Fanny Östlund och Cornelia Lister. Efter 6-7, 7-6 gick det till matchtiebreak där Östlund lyckades vinna med 10-8 och spräcka matchnollan.

Enskede vann stort. Foto: Enskede instagram

Enskede LTK har höga mål med säsongen och parkerar också tvåa efter fyra omgångar. På lördagen blev det klara 6-0 i derbyt mot Näsbyparks TK. Det var nära att gästerna utjämnat till 1-1 efter dubblarna, men Ana Vrljic och Julia Keranovic lyckades reda ut stormen och vinna i matchtiebreak (10-7) mot Erica Hellbe och Johanna Ström.
Därefter var det inget snack om var segern skulle hamna och Enskede kunde defilera i singelspelet och vinna med 6-0. 

SALK tog ny seger. Foto: SALK instagram

SALK och en av stjärnorna, Mirjam Björklund, hade satsat på bra marknadsföring inför matchen mot Helsingborgs TK. Det kom också en hel del folk och de fick se hemmalaget vinna med 5-1. Agnes Gustafsson och Catrine Landström lyckades vinna ena dubbeln för HTK, efter 10-8 i matchtiebreak.
Sen tappade inte SALK ett set och Mirjam Björklund, Sara Dahlström, Smilla Kjaergaard och Donika Bashota vann sina matcher komfortabelt.

Storseger för GLTK. Foto: GLTK instagram

Det ser tufft ut för regerande mästarinnorna HTK som i nästa omgång möter Tabergsdalens TK som har det ännu tuffare i botten av tabellen.
GLTK kom på besök på lördagen och körde över hemmalaget. Efter två storsegrar i dubbeln fortsatte göeborgslaget övertyga och tappade endast sex game i de fyra singelmatcherna. 

Alla resultat (klicka för matchfakta):

Upsala – Fair Play 1-5 

Enskede – Näsbypark 6-0 

SALK – Helsingborg 5-1

Tabergsdalen – GLTK 0-6

Nästa omgång (torsdag): Upsala-Enskede, GLTK-SALK, HTK-Tabergsdalen och Näsbypark-Fair Play.