Elitserien 2021 för herrar är slutspelad. Kvar återstår SM-finalen mellan Fair Play TK och Solna TK i Malmö på söndag. 

Både Fair Play TK och Solna TK avslutade med femettor mot Upsala TK respektive KLTK på onsdagskvällen.
– Starkt av ett ganska slitet gäng att vinna. Upsala kom med ett starkt lag och gav allt trots att de egentligen inte hade något att spela för. Kul att alla i laget har fått spela och att det gått så bra. Nu ser vi fram emot finalen, säger lagledaren David Ekerot i Fair Play TK.

Morgan Johansson.

Solna TK hade KLTK hemma och resultatet innebar om inte förr så nu att Solna är i final och KLTK spelar division 1 nästa år.
– Det kommer bli en jämn final med många intressanta matcher. Det kommer nog bli tajt in i det sista, säger Morgan Johansson som fick chansen på ena singeln mot KLTK.
– Det kändes bra och kul att få spela igen, säger Morgan även om det blev förlust mot Alexander Watanabe Eriksson 4-6, 7-6, 4-10.
– Det var en väldigt tuff, men rolig match. Jag fortsätter att jobba med mitt spel och i dag fungerade serven väldigt bra. Solna är ett jättebra lag och de är i SM-final av en anledning. Vi fick med oss mycket bra erfarenheter, säger han och avslutar:

Alexander Watanabe Eriksson.

– Det har varit jätteroligt att spela i elitserien. Det är ett gäng härliga grabbar vi har väldigt roligt tillsammans. Om några år hoppas jag att vi är ett av de bästa lagen, säger Alexander.

Sverigeettan Mikael Ymer kom till start när Salk tog emot GLTK och det blev seger med 5-1. Resultatet innebär att GLTK slutar trea och Salk fyra, båda med åtta poäng.
Mikael Ymer slog John Hallquist Lithén med 6-2, 6-0 på förstasingeln medan Jesper Klöv Nilsson vann mot Simon Yitbarek 7-6, 6-4 på andrasingeln. 
Jämnaste matchen i Salkhallen på onsdagskvällen var förstadubbeln där Mikael Ymer och Simon Yitbarek till slut kunde vinna mot John Hallquist Lithén och Jesper Klöv Nilsson med 1-6, 7-6, 10-7.

Lidingö TK avslutade med seger i årets elitserie efter 5-1 hemma mot Tabergsdalen och laget hamnar sexa på sex poäng precis som femman Upsala TK.
Tittar man på den individuella spelarstatistiken så är Fair Play-spelarna Christian Sisgaard (13-1) och Filip Bergevi (12-0) i topp före Solnaduon Karl Friberg (12-2) och Laurynas Grigelis (11-2).
Frågan är vem som har bäst statistik efter finalen. På söndag avgörs det!

Se svepet från sista omgången i spelaren överst.

Elitserien, herrar: Omgång 7 av 7

Upsala TK – Fair Play TK 1-5
Solna TK – KLTK 5-1
Salk – GLTK 5-1
Lidingö TK – Tabergsdalens TK 5-1

Final, söndag:

Fair Play TK – Solna TK