2008 blev Fair Play TK:s herrlag svenska mästare för första gången. Från 2011 har laget dominerat elitseriespelet och har fram till år tagit sju guld på nio år.
Det kunde varit åtta om man inte fallit på målsnöret i finalen mot GLTK förra året. Seriespelet hade gått som en dans med sju segrar på de sju matcherna och i finalen hade malmölaget en 3-1-ledning när göteborgarna vände och vann efter stor dramatik. 

Florian Lakat och Filip Bergevi vann flest matcher (tio stycken) för Fair Play TK 2019.

Hälften av spelarna har bytts ut i truppen, som är en en blandning av svenskt och internationellt. 
Ankaret Filip Bergevi är kvar och ser stora möjligheter även i år.
– Vi har en bred trupp med många spelare. Jag hoppas att vi kan spela med det starkaste vi har i matcherna. Det är många tuffa lag i år och jag tror det står mellan oss, GLTK och Solna TK.

Lagkompisen Marius Ruzgas är också kvar i laget.
– Elitserien betyder riktigt mycket. Det är den tiden på året man har en riktig lagkänsla. Jag har inte jättekoll på de andra klubbarna, men GLTK och Solna ser starka ut. Men vi tar det!

David Ekerot som coachar laget är ödmjuk inför elitseriestarten, men tror och hoppas att hans killar tar det hela vägen i år.
– Vårt lag är en blandning mellan gamla rävar och unga spelare som inte har varit med i serien tidigare. Det är en skön mix av personligheter och spelstilar som kommer bidra till stämning och kvalitet.

Fair Play TK, som inleder hemma mot KLTK den 21 november, har den här truppen 2020:
Aldin Setkic, Arthur Rinderknech, Christian Sigsgaard, Daniel Masur, Dragos Madaras, Eric Vanshelboim, Filip Bergevi, Frederik Nielsen, Holger Rune, Kevin Chahoud, Marius Ruzgas, Mikael Torpegaard, Patrik Niklas Salminen, Ross Weibull och Viktor Durasovic.

Elitserien herrar 2020
Lagen i elitserien: Fair Play TK, GLTK, KLTK, Lidingö TK, SALK, Solna TK, Tabergsdalens TK och Upsala TK.
Premiär: 21 november.
Premiäromgång: Solna TK-Upsala TK, Fair Play TK-KLTK, Lidingö TK-SALK och GLTK-Tabergsdalens TK.
Final: 12 december.