Fair Play TK vann division 1 södra för damer. Elitserieplatsen tas dock av tvåan Växjö TS då en klubb bara får ha ett lag i serien.

En serie som redan är färdigspelad i division 1 är damernas division 1 södra där Fair Plays andralag (bilden ovan) tog seriesegern. Därmed vann klubben både elitserien och division 1 med sina båda damlag. I sista division 1-matchen borta mot Vetlanda blev det seger med 3-1. Laget tappade bara en poäng på de sex matcherna och vann serien på elva poäng.


Växjö TS (bilden ovan) och Malmö TK gjorde också en stark säsong. Båda lagen stannade på nio poäng. Eftersom en klubb inte får ha två lag i elitserien så blir det inget avancemang för Fair Play. Elitserieplatsen tas istället av Växjö TS som med knapp marginal (en vinst) kom före Malmö TK. Lagen möttes för övrigt i sista omgången. För att Malmö TK skulle ta andraplatsen krävdes en 4-0-seger, men matchen slutade 3-1 till malmölaget.
Isabel Petri Bere var seriens mest framgångsrika spelare. Växjötjejen vann tio av sina tolv matcher.

I den norra damserien ligger Lidköpings TK och Mälarhöjdens IK Tenns i topp på nio poäng vardera med Trollbäckens TK på tredje plats med sex poäng och Lidingö TK på fjärde plats med fem poäng (KLTK har en match mindre spelad och kan också få sex poäng vid seger mot Kramfors). Två omgångar återstår. På lördag möts Mälarhöjden och Lidköping…

Med två omgångar kvar är det helt jämnt i toppen i division 1 södra herrar. ATK Lund och Tabergsdalens TK har båda nio poäng med en vinst mer för Lund. Påvelunds TBK är också med i racet då man är en poäng efter. Tabergsdalen och Lund möts i sista omgången.

I herrarnas division 1 norra är det också jämnt kring platserna. Med två omgångar kvar leder Lidingö TK på nio poäng, före tvåan Mälarhöjdens IK Tennis som har åtta poäng. Örebro och Danderyd skuggar på sex poäng.

Se tabeller och spelschema