Tomas Biernacki är elitansvarig i dansk klubbtennis och har vunnit Elitserien med Fair Play TK när de vann både för herrar och damer. Nu gästar han Elitseriepodden med Linus Eriksson och delar med sig av sina erfarenheter från slutspelstennis och sina tankar om årets serie.

– Fair Play TK har det bästa laget! De kan ju alltid kalla in Holger Rune om det skulle behövas. Sen måste jag säga att det är väldigt starkt av Salk att slänga fram kortet bröderna Ymer. Kul att de kommer in i elitserien och visar var skåpet ska stå. Jag är ett stor fan av bröderna Ymer. Jag hoppas att de är med i Malmö, säger Tomas Biernackich och fortsätter:
– Jag håller tummarna för Lidingö TK. De har Fred, Jakob och Eric som spelar i min klubb HIK i Danmark. När de är med kallar vi laget Team Stockholm, säger Biernacki som tippar vilka som vinner herrfinalen på söndag. 

Slutspelet I Elitserien powered by MATCHi spelas på System Verification Fair Play Stadion i Malmö I helgen. Matcherna sänds live i Aftonbladet TV och Tennis.se/Play.

Semifinaler damer, fredag:
14:00 Påvelunds TBK (1:a Grupp A) – Helsingborgs TK (2:a Grupp B)
18:00 Fair Play TK (1:a Grupp B) – Enskede LTK (2:a Grupp B)

Semifinaler herrar, lördag:
11:00 Fair Play TK (1:a Grupp A) – Solna TK (2:a Grupp B)
15:00 Lidingö TK (1:a Grupp B) – Salk (2:a Grupp A)

Finaler söndag:
11:00 Final damer
15:00 Final herrar