Fair Play TK är klar för SM-final efter lördagens seger mot Tabergsdalen.
Finalen spelas på Fair Play Stadion i Malmö lördagen den 30 november klockan 14.00
– Jättekul! Det är extra roligt att få spela finalen på hemmaplan, säger Fair Play-spelaren Frida Bostrand (bilden) till klubbens hemsida.

En omgång återstår i damernas elitserie och frågan är vilket lag  av Upsala TK och Helsingborgs TK som tar den andra finalplatsen.
GLTK hade chansen att blanda sig i slutstriden, men för det krävdes seger i Uppsala. Det blev förlust med 1-5 och istället är det alltså Upsala TK som räcker upp handen om finalplatsen. 

Helsingborgs TK, som haft en tveksam start radar nu upp segrarna och tog en 6-0-vinst borta mot Näsbypark. Kanske kan HTK nå final igen. På måndag väntar hemmamatch mot Enskede och det krävs nog storseger för att drömmen ska bli sann, då Upsala TK har bättre differens när det gäller vunna och förlorade matcher. 

Rebecca Peterson i elitseriecomeback. Foto: SALK

Den fjärde och sista matchen på lördagseftermiddagen spelades i SALK-hallen där hemmalaget var förstärkta med sverigeettan Rebecca Peterson.
SALK vann matchen mot Enskede med 5-1 och trots förlusten är nog Enskedes Ana Vrlic lite extra glad i dag eftersom hon lyckades vinna mot Rebecca Peterson med 7-5, 6-4.

Vinnande SALK-laget. Foto: SALK

De möttes även i dubbeln, men där var SALK-paret Rebecca Peterson och Mirjam Björklund starkare och kunde vinna med 10-5 i matchtiebreak mot Ana Vrljic och Rebecca Gustafsson.
– Det var super kul att få spela för SALK och med laget. Det var bra för mig att få en match så här mitt under försäsongen. Det är många saker jag har ändrat och jobbar på, så det var bra att få det under en annan situation, säger Rebecca Peterson till tennis.se. 

Resultaten (klicka för matchfakta):

SALK-Enskede 5-1
Upsala-GLTK 5-1
Näsbypark-Helsingborg 0-6
Fair Play-Tabergsdalen 6-0

Sista omgången (måndag):

Fair Play-GLTK
Helsingborg-Enskede
SALK-Näsbypark
Tabergsdalen-Upsala