Måndag 17 januari öppnar anmälan för vårterminens första tävlingar i Lilla och Stora klubbtouren. Nya rutiner för anmälan gäller samt anpassningar på tävlingsplats enligt gällande restriktioner.

Under hösten fanns det en enorm efterfrågan på att delta i Lilla och Stora klubbtouren. Lilla och Stora klubbtouren fyller en stor och viktig funktion i att barn ska få testa på tävlingsspel under enkla och avslappnade former. Det är därför av yttersta vikt för SvTF Göteborg att så många barn som möjligt får tillfälle för detta.

För att möta behovet och ha kapacitet att hantera anmälningar har vi tillsammans med götebogrsklubbarna inför våren utökat tävlingsutbudet  på såväl midi (orange) som maxi (grön) nivå. Dessutom har vi anslutit oss till matchi för att skapa tydligare information om när platser finns och tidigare kunna ge besked om spel. Det innebär vissa förändrade anmälningsrutiner mot tidigare och vi hoppas ni både kommer uppskatta det och att det ger fler barn möjlighet till spel.

Vårens upplägg samt de inledande tävlingarna (tävlingsaffisch för hela vårterminen kommer inom kort) hittar ni här.

Nuvarande restriktioner tillåter spel i Lilla & Stora klubbtouren med anpassningar på plats. Följande gäller (minst t.o.m. 31 januari) vid spel i Lilla och Stora klubbtouren i Göteborg:

– Alla spelare och medföljande måste vara fullt friska och utan förkylningssymptom.

– Max en vuxen per spelare får följa med. Övriga familjemedlemmar/släktingar behöver stanna hemma.

– Håll avstånd på läktaren.

– Ingen fika eller andra sociala aktiviteter arrangeras i anslutning till match.

– Om möjligt byter båda lagens spelare om hemma innan och efter match.

– Alla på plats använder handsprit som finns utplacerat på tennisklubbarna.

– Alla spelare måste ha egen vattenflaska och handduk med. Ingen utrustning får delas.