SAMARBETSPARTNERS

SAMARBETSPARTNERS

Svenska Tennisförbundet Syd samarbetar med en rad företag som på ett eller annat sätt bidrar till att tennisverksamheten i regionen växer. Vi är noga i vårt urval av samarbetsparters och kan därför också rekommendera deras produkter till andra.

MATCHi

För att underlätta det dagliga arbetet i klubbarna har Svenska Tennisförbundet Syd och MATCHi AB ett samarbetsavtal. MATCHi är ledande på marknaden vars tjänster erbjuder verktyg för onlinebokningar och administration för att avlasta, förenkla och marknadsföra tennisen på ett bra sätt.

De klubbar inom Regionen som ansluter sig till MATCHi får rabatterade priser så länge de uppger Svenska Tennisförbundet Syd vid kontakt med MATCHi. Lägsta rabatt är 15 % per bana på månadsavgiften.

Vi hoppas att många klubbar som ännu inte har tecknat avtal med MATCHi kommer att ta del av denna möjlighet.

Se matchi.se/getmatchi för mer information om MATCHi.

AMER SPORTS SVERIGE AB

Svenska Tennisförbundet Syd har ett samarbete med Amer Sports Sverige AB gällande Next Gen-läger och -samlingar.

Regionen genomför under året flera läger och samlingar för spelare upp till 15 års ålder med stöd från bl.a. Wilson. Huvudsyftet med aktiviteterna är att utbilda och inspirera spelarna för vidare satsning. Varje år deltar nästan 300 spelare.

RC RACKETCENTRUM SPORTS & BUSINESS

Svenska Tennisförbundet Syd har ett samarbete med RC Racketcentrum Sports & Business, som erbjuder en unik helhetsupplevelse med boende, sport, nöjen och konferenser.

Anläggningen har 4 inomhustennisbanor med underlag och belysning av högsta klass. Banornas standard möter väl tennislandslagets krav och genom åren har bl a ATP Challenger Tour och Davis Cup spelats där. Utomhus finns 5 nybyggda banor.

Anläggningen erbjuder också badminton, padel, squash, gym, klättring, hotell, restaurang, konferenslokaler, curling, bowling, sportshop och café, allt under samma tak.