Inomhussäsongen står för dörren. Hela 1023 lag deltar i Svenska Tennisligan inomhus 2021-2022 – som innehåller flera nyheter.
Men först ser vi såklart fram emot slutspelet i uteserien!

Spelschemat för Svenska Tennisligan (STL) är nu publicerat på Tävling Online och det nya upplägget erbjuder ett heltäckande klassutbud, både vad gäller nivå och ålder.

Årets inomhusserier blir startskottet för serieklasser med orange och grön boll, där spelare upp till 13 år kan delta i olika nivåer.

STL inför också nya 13-årsklasser som delas upp i tre olika klasser: flickor 13, pojkar 13 respektive junior 13. Alla klasser spelas med gul boll och i junior 13-klassen spelar pojkar och flickor tillsammans.

En annan nyhet är att dam- och herrklasser i division 3 och nedåt spelar seriespelet över både höst- och vårsäsongen inomhus. På så sätt erbjuds seriespel under hela inomhussäsongen. Elitserien, division 1 och 2 spelas som tidigare endast under hösten.

Men först är det dags för slutspelet i STL utomhus samt SM-slutspelet i 15-åringarnas inomhusserie (20-21) som senarelades på grund av pandemin. 15-års- och herr/dam-slutspelet går av stapeln 11-12 september. Övriga slutspel arrangeras 18-19 september.