Det är dags för individuella EM för flera av de svenska spelarna. EM under 18 år spelas i Klosters i Schweiz. Kevin Edengren (Älta TK), Sebastian Eriksson (KLTK), Bella Bergkvist Larsson (Helsingborgs TK) och Tilda Hessleryd (Helsingborgs TK) är de svenska spelarna. Mattias Arvidsson är coach för tjejerna och Jonas Svensson, förbundskapten Junior, för killarna.

Till EM för 14-åringar åker Rebecca Malmström (KLTK), Anabelle Teikari (Helsingborgs TK), Knut Andersch  (Vallda TK) och William Kjellberg (KLTK). De spelar i Most I Tjeckien. Coach för killarna är Vinicious Oliveira och för tjejerna juniorlandslagstränare Carl Ackered.
– Det ska bli grymt kul att åka till Tjeckien för EM. Det är alltid roligt att utmana sig med de bästa i Europa. Spelarna är taggade och har laddat upp på ett väldigt bra sätt och vi tränare ska göra vårt bästa att hjälpa spelarna till så bra resultat som möjligt, säger Carl Ackered. 

Rebecca Malmström har spenderat mycket tid på gruset i Båstad de senaste veckorna. Hon ser fram emot äventyret som väntar.
– Det ska bli jättekul! Jag har inte förväntningar på resultat även om vi vill vinna varje match så klart. Jag ska försöka spela mitt spel, det aggressiva spelet, säger Rebecca i inslaget ovan.

Båda mästerskapen spelas 17-23 juli.