Kajsa Rinaldo Persson, Fair Play TK, tog sin andra raka sommartourtitel när hon vann Beddingespelen på söndagen.
Precis som i YSB Sommartour var det Caijsa Hennemann, Ullevi TK, som stod för finalmotståndet. Kajsa kunde vinna den här finalen med 7-6(3), 6-3.
– Finalen i dag var den matchen som har känts bäst för mig under tävlingen. Jag har inte varit riktigt nöjd med mitt spel de senaste matcherna och inte heller känt mig hundra procent pigg. I dag gick jag in med väldigt låga förväntningar på mig själv och jobbade utifrån det, säger Kajsa Rinaldo Persson och fortsätter:

Första set blev väldigt jämnt. Vid 5-5 och 30-15 avbröts spelet under en timme på grund av regn.
När spelet återupptogs gick setet till tiebreak där Kajsa vann med 7-3.
– I andra set tog Caijsa ledningen med 2-0 men sen tog jag fem game på raken och tillslut vann jag med 6-3. Jag är väldigt nöjd att jag vann den här tävlingen. Det har verkligen varit ett test mentalt de senaste dagarna, då jag inte känner att mitt spel har fungerat utan att jag alltid har fått hitta andra vägar att vinna, säger Kajsa.

Kajsa Rinaldo Persson tog sig till finalen efter seger mot Melis Yasar med 3-6 7-5 6-2 medan Caijsa Hennemann slog Cornelia Lister med 7-6(1), 3-6, 6-3.

Kajsa laddar om och trots de två inledande titlarna hoppas hon att spelet lyfter ännu mer.
– Just nu känns mitt spel inte hundra men jag känner mig väldigt stark fysiskt och mentalt. Jag har kört på bra både med tennis och fys för att vara just redo när tävlingarna skulle dra igång. 

Det blev en Fair Play-spelare som segrade även på herrsidan. Filip Bergevi vann herrturneringen där det blev finalseger mot Simon Freund, KLTK, med 5-7, 6-2, 6-3.
– Det var en tuff final. Vi började matchen på en snabb bana med hög studs, sen blev det regnavbrott vid 5-4 till mig i första set. Därefter var det tung bana och långa dueller, men riktigt hög kvalitet på tennisen. Jag är nöjd med min insats, säger Filip Bergevi. 

Han tog sig till finalen efter seger mot Gustaf Ström i semifinalen med 6-4, 6-4. Simon Freund slog förstaseedade Karl Friberg i sin semifinal med 2-6, 6-4, 6-2.
Filip Bergevi vann i Beddinge även förra året och han vann också den andra sommartourtävlingen han ställde upp i, i Åhus.
Om söndagens seger säger han:
– Det känns riktigt skönt att få vinna min första tävling efter Coronauppehållet. Det känns som ett kvitto på att man har lagt ner mycket tid till träning och förberedelser under en längre period. 

Se alla resultaten här!