Den 4-5 maj hålls årets första träff för kvinnliga tränare och ledare i Växjö med syfte att bland annat inspirera fler kvinnor att ha tennis som yrke. Träffen – som arrangeras av Svenska Tennisförbundet Syd tillsammans med Svenska Tennisförbundet – är en fortsättning på träffarna i Lund och Karlskrona förra året och är ett led i arbetet med jämställdhetsprojektet 40 lika som är ett av huvudmålen i Game Change 2030.

Fokus under den här träffen kommer att vara på styrelsearbete och hur man bäst presterar på banan som tränare och ledare. Därför är även kvinnor som är engagerade i klubbars styrelser varmt välkomna.
I Strandbjörkshallen i Växjö kommer det ske aktiviteter på banan men det kommer också att vara föreläsningar av Svenska Tennisförbundets ordförande Åsa Hedin (även ledamot i Internationella Tennisförbundets styrelse) och Johanna Larsson, förbundskaptenen för damlandslaget. Under de två dagarna kommer det också bli workshops där erfarenheter och tips ska delas för att stötta varandra och nå nästa nivå i respektive ledarroller.

Anmälan görs via MATCHi här (senast 21 april)