Svenska juniorettan på tjejsidan, Caijsa Hennemann, har samlat på sig rejält med erfarenhet under Swedish Open-veckan i Båstad. I Svenska Tennispodden pratar hon om upplevelserna de senaste dagarna.

– Trots att jag förlorade både singeln och dubbeln, så har det här varit det roligaste hittills under året. Jag har suttit på läktaren här sedan jag började med tennis som liten och hoppats att en gång få spela här. Det var fantastiskt när jag gick in på centercourten och fick höra mitt namn och publikens jubel. Jag försökte ta in allt, för man vet inte hur många chanser man får att spela på den här banan, säger 18-åringen från Göteborg.

Andra ämnen i podden är juniortouren och Grand Slam där hon nådde kvartsfinal i Franska Öppna. Caijsa pratar också om de svenska tävlingarna och ett speciellt möte med Marina Yudanov med skräckblandad förtjusning.

Under inspelningen kommer Johanna Larsson in på centercourten och Caijsa jämför senior- med juniortouren.

– På juniortouren kan du få lite gratis, här funkar det inte så. Här måste du göra bra slag hela tiden, du måste spela bra hela tiden för att vinna på seniortouren. Titta på Johanna, hon ser ut som en stjärna bara hon går ut på banan, samma sak med Mirjam. Wow!

Se programmet här:

 

Eller lyssna här!