WTA 1000-tävlingen Miami Open har startat och Rebecca Peterson (SALK) går in i huvudtävlingen på tisdagen. 62-rankade Rebecca möter kinesiskan Xinyu Wang, rankad 150.
313-rankade Mirjam Björklund (SALK) har fått ett wild card till kvalet och möter i dag (måndag) Oceane Dodin från Frankrike.
Mikael Ymer (SALK), rankad 95:a, har också kommit med i Mastersturneringen och möter en kvalspelare i första omgången.

Markus Eriksson (GLTK) tävlade i La Nucia i Spanien ($25 000) i förra veckan. Det blev en semifinal i dubbel tillsammans med Mark Vervoort från Nederländerna där de föll med 5-10 i matchtiebreak (mot paret som vann tävlingen). Fanny Östlund (USIF) nådde också semifinal i Sharm El Sheikh i Egypten ($15 000) tillsammans med Sarah-Rebecca Sekulic. Fanny tävlar vidare i Egypten den här veckan. Jacqueline Cabaj-Awad (Smedslättens LTK) gick till kvartsfinal tillsammans med polskan Martyna Kubka i Monastir i Tunisien ($15 000).

Dragos Madaras
tävlar den här veckan i Antalya i Turkiet ($15 000). Jonathan Mridha (Solna TK) är seedad fyra och tävlar liksom Filip Bergevi (Fair Play TK) i Pune i Indien ($15 000) den här veckan.

På juniorsidan blev det snabbt utträde ur singelturneringen för Klara Milicevic (KLTK) i grade 2-tävlingen Santa Domingo i Dominikanska Republiken. Men hon tog rejäl revansch i dubbeln där det blev en titel tillsammans med Amelia Bissett från Storbritannien.