Det är dags för Nordisk juniorlandskamp i Oslo där Sverige tävlar mot Finland, Danmark och Norge.
– Vi tränar i eftermiddag (torsdag) och har gemensam middag i kväll. Sen är det fullt fokus på matcherna i morgon. Några av spelarna kommer nästan direkt från Vårlägret och de andra har kört på i sin hemmaklubb, säger Christian Samuelsson som är en av ledarna på plats i Norge.

Carl Ackered och Ulf Pettersson är övriga ledarna och här är spelarna som ska kämpa för Sverige:

Tiana Deng SALK, Rebecca Malmström KLTK, Fredrika Nicander KLTK, Lea Nilsson SALK, Sonja Wedenski SALK, Jesper Ekoff USIF, Fabian Engkvist Hellas TK, William Kaltenecker Norrköpings TK, Victor Rydén Södertälje PTK och Maximilian Schlawitz Djursholms TK.

Nordisk juniorlandskamp är egentligen för U13, men då arrangemanget ställdes in förra året är spelarna ovan 14 år och det är vinnarna 2021 som ska koras. Årets U13-gäng spelar för övrigt Nordisk juniorlandskamp i Lund 1-4 augusti.

I Oslo ska det spelas åtta singlar (fyra FS och fyra PS) och fyra dubblar (två FS och två PS).
I inslaget överst möter ni Maximilian Schlawitz som ser fram emot landskamperna.
– Det ska bli riktigt kul! Jag var med på ett landslagsläger i oktober. Då var det bara träningar, men nu är det matcher. Jag har kämpat mycket för att bli bättre och nu får man spela landskamp. Det ska bli riktigt kul och jag tror vi har chans att vinna, säger Maximilian som tagit två dubbeltitlar och varit i en singelfinal på ITF Juniors nyligen. 

Christian Samuelsson ser också goda vinstmöjligheter.
– Ska jag vara ärlig har jag inte full koll på de andra nationerna. Vi fokuserar på vårt och jag räknar med att vi har goda chanser att vinna, säger han med ett leende. 

Så spelar Sverige

Fredag: Sverige-Finland
Lördag: Sverige-Danmark
Söndag: Sverige-Norge