I dag drar Fed Cup igång och för de svenska tjejerna väntar hemmanationen Luxemburg med start klockan 16.00.

Så här spelas matcherna:

Mirjam Björklund – Tiffany Cornelius
Johanna Larsson – Eleonora Molinaro
Johanna Larsson/Cornelia Lister – Tiffany Cornelius/Eleonora Molinaro

Luxemburgs högst rankade spelare Mandy Minella (140) kommer inte till spel. Sedan tidigare saknas sverigeettan Rebecca Peterson och Caijsa Hennemann i det svenska laget. De ersattes sent av Fanny Östlund och Julia Lövqvist. 

De svenska tjejerna landade i söndags och har laddat tillsammans. På vårt instagramkonto finns videointervjuer med spelarna. Så här går snacket timmarna före matchstart.

Cornelia Lister: “Äntligen Fed Cup igen! Det har gått ett år sedan senast. Det är jätteroligt att vara i lagsammanhang igen även om inte det är samma lag som senast. Men vi känner varandra alla sedan tidigare. Direkt när vi kom in på centercourten kändes den liten och mysig där publiken sitter nära, så det blir nog bra stämning”. 

Mirjam Björklund: “Det känns jättebra! Vi har tränat bra här på plats så vi känner oss redo, det har varit bra dagar och det känns som alla är i form. Vi har en bra chans och det kommer nog var dagsformen som avgör”. 

Johanna Larsson: Det kommer bli tajta matcher. Det hade varit riktig skönt med seger mot Luxemburg och spinna vidare på den mot Serbien”.

Julia Lövqvist: “Vi har haft en bra uppladdning och vi är jättetaggade”. 

Fanny Östlund: “Det känns jätteroligt att vara en del av detta grymma laget”. 

Följ matchen via livescore här!