I tre år har försäkringsbolaget Gjensidige stöttat svensk tennis. Nu står det klart att samarbetet fortsätter till och med år 2022.

– Det är jätteroligt för oss. Gjensidige brinner för att hjälpa svensk tennis att utvecklas, så detta är vi väldigt stolta över, säger Henrik Mellberg Chef Partner på Gjensidige.

Gjensidige är Norges största och Nordens tredje största försäkringsbolag. Inriktningen är främst försäkringar för bil, villa, hem, barn och annat som familjen behöver försäkra.
– I Sverige är vi beroende av partners, så därför är det jätteroligt för oss att få jobba med svensk tennis. Förutom att hjälpa klubbarna med verksamhetsnära försäkringar, så vill vi även erbjuda trygga och prisvärda försäkringar för alla Sveriges tennisfamiljer.

Martin Claesson (styrelseledamot, SvTF), Henrik Mellberg (Chef Partner, Gjensidige), Johan Storm (Säkra), Christer Sjöö (Generalsekreterare, SvTF). Foto: Torbjörn Dencker

Generalsekreterare Christer Sjöö på Svenska Tennisförbundet välkomnar det förlängda avtalet och ser stora vinningar för medlemmarna runt om i landet.
– Vi har hittat ett bra samarbete och eftersom verksamheten är beroende av partners så ger detta en trygghet för verksamheten framöver. Det ger också en möjlighet för våra klubbar att teckna bra försäkringar, vilket många klubbar redan har gjort. Vi siktar på att utöka och involvera regionerna och sprida försäkringarna på medlemsnivå.

Som en del i avtalet ingår Säkra Jönköping som en förmedlare och kontakt för klubbarna när det gäller verksamhetsförsäkringen.

Se en intervju med Henrik Mellberg och Christer Sjöö här:

Mer om våra partners här!