Två läger med totalt 16 spelare har drillats av landslagstränaren med kollegor i Båstad de här dagarna. 

I slutet av förra och början av denna veckan genomfördes två U13-läger i Båstad. Killarna inledde (7-10 november) med åtta spelare och tjejerna, som var lika många, körde sitt läger (10-12 november).
Detta var årets femte läger för den här åldersgruppen.
– Precis som vid de tidigare lägren är vi tränare väldigt nöjda med hur spelarna genomför dessa dagar. Det är en härlig grupp spelare som visar mycket spelglädje och en vilja att bli bättre, säger landslagsansvarige Fredrik Hörnell och fortsätter:
– De här dagarna har en hel del fokus lagts på att träna och utveckla det defensiva spelet och arbetet i djupled, vi har såklart även spelat en hel del matcher.

Spelarna på P13-lägret var Gustav Andersson, Daniel Iliyaich, Bruno Johansson, Emil Kindhult, Maxwell Lindstedt, Daniel Margoulis, Liam Svensson och Albert Widell. Tränare på killarnas läger var Jonas Svensson, Joel Helmersson och Niklas Heckscher (SOK).


F13-truppen bestod av Bella Bergkvist Larsson, Edit Cosmo, Tilda Hessleryd, Tilda Larsson, Vaida Matuseviciute, Daniella Nylander, Anastasia Pettersson och Isabella Svahn.  Med på tjejernas läger var Jonas Svensson, Johan Thorselius och Fredrik Hörnell.

Årets sista U13-läger arrangeras i Jönköping 20-22 december.