Både Fanny Östlund, USIF, och Dragos Madaras, Fair Play TK, vann i helgen sina andra raka titlar på ITF-touren.

Fanny Östlund har spenderat den senaste tiden i Frankrike där det blev en dubbeltitel och en semifinal i singel första veckan i $15 000 i Fort-de-France (Martinique). Förra veckan blev det en ny dubbeltitel i $25 000 i Petit-Bourg (Guadeloupe) tillsammans med schweiziskan Jenny Dürst.

Samtidigt levererade Dragos Madaras två raka singeltitlar de senaste två veckorna på gruset i $15 000 i Antalya i Turkiet. I senaste finalen slog han Yanaki Milev, Bulgarien.

I Australien Open stod hoppet till André Göransson i dubbelturneringen efter Mikael Ymers sorti i singelturneringen. Han och Marc-Andrea Huesler tog sig till andra omgången men där stod John Peers och Andreas Mies i vägen och vann med 6-4, 7-6(5).
Elias Ymer och Mirjam Björklund gick till andra kvalrundan medan Rebecca Peterson föll i första kvalmatchen. 

I juniorturneringen föll Kevin Edengren, Älta TK, tyvärr mot schweizaren Patrick Schoen 4-6, 3-6 i första omgången i juniorturneringen i Australien Open.
Sedan tidigare är Sebastian Eriksson, KLTK, utslagen efter 4-6, 4-6 mot Hoyoung Roh, Sydkorea. 

På juniorfronten kan vi notera att Ludvig Hede, Särö LTK och William Rejchtman Vinciguerra, Fair Play TK vann dubbeltiteln i J100-tävlingen i Glasgow i Skottland.
Den här veckan spelas bland annat den stora Tennis Europe Juniortävlingen Les Petits As för 14-åringar i Tarbes, Frankrike med flera svenska spelare på plats; KLTK-trion Rebecca Malmström, Grace Bernstein och William Kjellberg samt Knut Andersch, Vallda TK.