Under måndagen och tisdagen har 14- och 16-årslandslagen laddat i Båstad inför Winter Cups-kvalet som stundar runt om i Europa.
– Vi körde ett pass innebandy och därefter ett par pass tennis och det har varit en riktigt bra uppladdning. När det gäller chanserna i våra olika kval så är det alltid svårt att förutspå hur det ska gå då det lottas på plats. Jag hoppas att något eller några av lagen har möjlighet att ta sig till slutspel, säger Fredrik Hörnell som är förbundsansvarig för flickor 14 och 16 år och pojkar 14 år.

Emil Kindhult, Daniel Margoulis och Albert Widell är spelarna i P14-laget som åker till Kazan i Ryssland.
– Vi ska möta Polen, Ryssland och Bulgarien, men lottningen sker på torsdag. Vi har tränat bra så det känns bra, säger Albert Widell, Helsingborgs TK.

Marvana Jugic Salkic, tillvardags i Fair Play TK, coachar F14-laget som åker till Bulgarien.
Spelarna i laget; Bella Bergkvist Larsson, Edit Cosmo och Tilda Larsson.
– Vi kommer till Bulgarien med ett bra lag, det är tre riktigt bra tjejer, konstaterar hon.

P16-landslaget med Henrik Bladelius, Jeiden Saidizand och Emilio Zielkowski åker till Ukraina. Ansvarige från förbundet Jonas Svensson, som coachar laget, säger:
– De är otroligt taggade inför den här uppgiften. Vi har förhoppningar om att vinna kvalet så att killarna får spela slutspel. Vi har förberett oss på bästa sätt och de har hittat träffen här under lägret. Det ska bli oerhört intressant att se hur de presterar i helgen, säger Jonas Svensson.

Jeiden Saidizand säger:
– Vi ska ha kul samtidigt som vi ska göra vårt bästa för att kvala oss in, men vi måste samtidigt vara ödmjuka.

F16-landslaget med June Björk, Ida Johansson och Agnes Mitteregger behöver inte åka så långt.
Deras kval spelas i Karlskrona.
– Det har varit bra träningar, roliga aktiviter och härliga människor nu under lägret. Jag tycker det ser bra ut inför kvalet, även om vi vet att det att det finns riktigt bra spelare bland lagen vi ska möta, säger Agnes Mitteregger, som spelar för Djursholms TK.

Coachen för laget är Marcus Åkerström, Djursholms TK:
– Jag tycker att de förberett sig jättebra. Det blir tufft då vi ska möta Tyskland och Belgien, men målsättningen är att vi ska ta oss vidare till slutspel.