På måndagen avslutades höstens första och årets fjärde U13-läger. Totalt 14 spelare deltog på lägret som den här gången hölls i Eskilstuna.
– Det var tre intensiva och roliga dagar. Vi samlades i lördags och avslutade i går eftermiddag. Vi genomförde sex träningspass och fokus låg den här gången en del på den fysiska träningen, säger Fredrik Hörnell, landslagsansvarig för U14/U16.

Svenska Olympiska Kommittén (SOK) är samarbetspartner i satsningen och under det här lägret var Nicklas Heckscher, träningsrådgivare på SOK, med under två dagar.
– Nicklas höll i tre fyspass med mycket inriktning på styrka och rörlighet, det var mycket uppskattat och givande. Nicklas kommer att vara med fler dagar under de två kommande lägren, vilket känns kanonbra, säger Fredrik Hörnell och fortsätter:
– Det är fantastiskt roligt att följa den här gruppen. De har utvecklats mycket sedan det första lägret i början av året och det är en sådan härlig grupp med spelare som alltid kommer med bra energi och är så spelsugna.

Spelarna på lägret i Eskilstuna: Bella Bergkvist Larsson, Edit Cosmo, Tilda Hessleryd, Tilda Larsson, Vaida Matuseviciute, Daniella Nylander, Anastasia Pettersson, Isabella Svahn, Gustav Andersson, Daniel Iliyaich, Bruno Johansson, Emil Kindhult, Daniel Margoulis och Liam Svensson

Tränare: Fredrik Hörnell, Samuel Ekberg, Robin Fahgén och Nicklas Heckscher.

Nästa läger är i Båstad där killarna träffas 7-9 november och tjejerna 10-12 november.