Både Caijsa Hennemann och Kevin Chahoud är klara för åttondelsfinal i Klosters där U18-landslaget spelar Junior-EM.

– Det var en stabil insats där Kevin vann med 6-2 6-3 och Caijsa med 6-3 6-2. Imorgon väntar österrikisk motstånd för Kevin och Caijsa möter en tjej från Israel, säger coacherna Jonas Svensson och Mattias Arvidsson.

Både Kevin och Caijsa spelar sina matcher torsdag morgon 09.00.

Gustaf Ström ställdes mot turneringens andraseedade spelare, men tyvärr räckte det inte hela vägen mot fransmannen.

I dubbeln är Caijsa Hennemann och Maria Petrovic klara för kvartsfinal.

– Det var en riktig rysare där Caijsa och Maria kunde vinna med 6-1 5-7 12-10. De ledde i tiebreaket med 7-0 och 8-1 innan de räddade två matchbollar.

Gustaf Ström och Kevin Chahoud åkte tyvärr på förlust med 1-6, 6-7.

– Nu hoppas vi på en bra torsdag med nya bra insatser. Det är så klart tuffa uppgifter som väntar, men vi har en bra känsla, säger Svensson och Arvidsson.

I Moskva där U16-landslaget fick en rivstart med fem segrar av fem möjliga fick i dag kämpa med de yttre förutsättningarna.

– Det blev en tung och regnig dag här i Moskva, men vi fick avsluta med en skön seger inomhus, säger coach Richard Billing.

Leo Borg, Klara Milicevic och Emma Shasteen fick alla ge sig mot seedat motstånd, men Isac Strömberg (bilden ovan) vände stort underläge i första set och vann matchen med 7-5, 6-0.

– Trots siffrorna i andra set var det stenhård kamp hela vägen i totalt 2,5 timmar.

I Most i Tjeckien är Arvid Hallgren och Albert Saar (bilden) vidare till fjärde rundan.

– Albert vann mot en ungrare med 6-2, 6-3 och Arvid krigade ner en högt rankad tysk spelare med 7-5 i skiljeset. De var helt respektlösa i sina matcher, säger coachen Jens Jacobson.

U14

U16

U18

Följ också våra sociala medier Instagram och Facebook där vi lägger upp klipp och annat från tävlingarna.