En vecka med många av världens bästa juniorer (U14) avslutades med två sevärda singelfinaler på söndagen.

Brenda Fruhvirtova.

Förhandsfavoriten Brenda Fruhvirtova från Tjeckien motsvarade förväntningarna och tog sin andra raka titel i Drottningens Pris. I finalen besegrade hon ryskan Daria Shadchneva med 7-6(3), 6-3.

Martin Landaluce.

I pojkklassen blev det för första gången spansk seger. I en svängig och sevärd final vann andraseedade Martin Landaluce mot Atakan Karahan från Turkiet med 6-1, 4-6, 7-5.
Karahan ledde med 5-2 och 40-15 i avgörande set, men spanjoren vann alltså fem raka game.
– Jag har svårt att minnas om vi någonsin haft två finaler som bjudit publiken på så stor tennis, det gör det verkligen värt att arrangera denna tävling, kommenterar tävlingsgeneralen Joe Beaton. 

Tilda Larsson.

De två finalisterna i pojksingeln fick också jubla tillsammans då de vann dubbelfinalen mot italienarna Federico Cina och Andrea De Marchi 6-2, 6-1.

I flickdubbeln blev det rysk seger. Mirra Andreeva och Alina Korneeva vann mot Hephzibah Oluwadare och Hannah Read från England med 6-2, 6-2.

Bäst av de svenska spelarna i huvudtävlingen gick det för Tilda Larsson, Fair Play TK, som tog sig till tredje omgången. Där blev det dock respass mot Duru Soke från Turkiet med 6-4, 2-6, 4-6. 

Alla officials som jobbade under Kungens Kanna och Drottningens Pris.

Se resultat och fakta från tävlingen här!