Kajsa Rinaldo Persson vann på söndagen finalen i W35-tävlingen i Boca Raton i Florida mot japanskan Mayu Crossley med 7-5, 7-6(8). Detta är den tyngsta titeln hittills för Kajsa som tidigare har två W15-titlar.
– Det är alltid superkul att vinna en titel, framför allt efter en sån här vecka där det varit väldigt varmt och tuffa förhållanden att spela i och väldigt långa matcher, säger hon direkt efter titeln. 

Kajsa Rinaldo Persson är född i Växjö men har de senaste åren spelat i Ystads TK innan hon i år skiftade klubbadress till Fair Play TK. Hon nådde högsta singelrankingen i augusti förra året (354) och är just nu 488:a.
– Efter Billie Jean King Cup opererade jag foten i vintras och har inte kommit upp i spelmässig nivå efter det. Nu på senare tid har det känts bättre vecka för vecka, säger Kajsa som längtar till de svenska tävlingarna.
– Jag har spelat två tävlingar i USA nu och ska nog spela två till. Jag trivs väldigt bra på det gröna gruset. Planen är att jag sedan ska spela i Ystad och Malmö och förhoppningsvis även WTA:n i Båstad.

Bilden: Kajsa och tränaren Oliver Nilsson.