Nu är det klart att det blir tennis- och tv-profilen Maria Strandlund Tomsvik som kommer agera speaker under matchdagarna i Davis Cup-mötet Sverige – Brasilien i Helsingborgs arena 2-3 februari.
– Det ska bli jätteroligt! Både Davis Cup och Billie Jean King Cup (tidigare Fed Cup) ligger mig så varmt om hjärtat. Jag har ju haft förmånen att jobba med det på olika sätt i så många år. Jag var faktiskt speaker när Sverige mötte Argentina i Kungl. Tennishallen. Det ska bli superroligt. Killarna har verkligen tagit fram sitt bästa i flera år nu mot väldigt tufft motstånd och tagit sig till slutspelet, vilket är helt otroligt bra gjort, säger Maria Strandlund Tomsvik.

I klippet ovan kommenterar Maria Strandlund Tomsvik även Simon Aspelin och Andreas Vinciguerra som är vid det svenska DC-rodret och pratar om förutsättningarna inför matchen. I samtalet med Torbjörn Dencker blir det också snack om pågående Australian Open där de bland annat kommer in på de kvarvarande svenskarna; André Göransson i dubbel och juniorerna Lea Nilsson och William Rejchtman Vinciguerra.