P18-laget – som tävlade i Piestany i Slovakien – med spelarna Måns Dahlberg (Påvelunds TBK), Michael Minasyan (Danderyds TK),  Isac Strömberg (Åkersberga TK) och kapten Mats Willenhag, slutade på en fjärdeplats.
Sista matchen, tredjeprismatchen, slutade med 1-2-förlust mot Spanien. Isac Strömberg vann åter sin match i tre tuffa set. Sedan följde två relativt enkla segrar för Spanien på förstasingeln och dubbeln.
– Det kändes lite som att den riktiga tändningen som varit mot Ryssland dagen innan för att gå till slutspelet i Rom inte infann sig riktigt för Måns och ”Micke”. Det som bara skiljde ett par poäng för att spela final mot Kroatien och en klar slutspelsplats blev tillslut en liten snöplig fjärdeplats för grabbarna i gruppen, summerar kapten Willenhag.

Matcherna: Rumänien-Sverige 0-3, Sverige-Ryssland 1-2 och Spanien-Sverige 2-1. Se mer fakta här!

För Flickor 18 i Most i Tjeckien, med spelarna Julia Lövqvist (Upsala TK), Klara Milicevic (KLTK), Louise Wikander (Helsingborgs TK) och kapten Ola Kristiansson, blev det tyvärr idel förluster. I sista matchen mot Kroatien stod Louise Wikander inför en tuff uppgift mot Antonia Ruzic, som vann Indivuella EM i Klosters nyligen. Louise föll 3-6 2-6 men det här var Louise bästa match under dagarna, enligt kapten Ola Kristiansson. Klara Milicevic föll med 3-6, 3-6 mot Petra Marcinko.
– Det var också hennes bästa match med stora chanser att vinna första set, men tappade fyra game med gameboll/breakbollar. De vi möter servar bättre, missar mindre och rör sig lite bättre, då är det svårt att vinna, säger Kristiansson.
Sverige vann dubbeln på walk over. 

Matcherna: Tjeckien-Sverige 3-0, Bulgarien-Sverige 2-1 och Kroatien-Sverige 2-1. Se mer fakta här!

F16-laget med Bella Bergkvist-Larsson (Åmåls NTK), June Björk (Trollbäckens TK), Emma Lindh (Skanör-Falsterbo TK) och kapten Joel Helmersson spelade i Bistrita i Rumänien. Tjejerna inledde med en knapp 1-2-förlust mot Belgien och tog en 3-0-seger mot Rumänien i matchen efter.
Sista dagen fick laget ge sig med 1-2 mot Serbien och det blev en sjätteplats i gruppen.
Bella Bergkvist-Larsson fick bryta andrasingeln vid ställningen 3-6 pga smärta i armen. På förstasingeln spelade landslagsdebutanten Emma Lindh som var riktigt nära framförallt i första set, men det blev förlust i två raka, 5-7, 4-6.
Med redan klara 2-0 till Serbien gick Emma och June Björk in och avslutade snyggt med vinst i dubbeln, 2-6, 7-6, 11-9.
– Det har varit spännande och roliga dagar i Rumänen. Vi var otroligt nära i första matchen mot Belgien, och i dag hade vi våra chanser på lite till. Man vill alltid ha mer, men vi har gett allt och jag tycker tjejerna ska vara stolta över sina insatser den här veckan”, säger kapten Joel Helmersson. 

Matcherna: Tjeckien-Sverige 3-0, Bulgarien-Sverige 2-1 och Kroatien-Sverige 2-1. Se mer fakta här!

P16-laget – som höll till i tjeckiska Liberec med Kevin Edengren (Älta TK), Sebastian Eriksson (KLTK), Albert Saar (Lidingö TK) och kapten Milos Sekulic föll tyvärr mot Ukraina med 1-2 i inledningsmatchen och inkasserade i andra och sista matchen en skön 3-0-seger mot Bosnien och Herzegovina.
Kevin Edengren och Albert Saar vann singlarna klart och när det var dags för dubbel var det heller inget snack där Sebastian Eriksson och Albert Saar vann. Sverige tappade totalt åtta game i matchen.
– Jag tror vi alla hade hoppats på ett bättre resultat. Killarna får dock med sig viktig erfarenhet från landslagssammanhang som kommer hjälpa dem i framtiden med deras satsning, säger kapten Milos Sekulic. 

Matcherna: Ukraina-Sverige 2-1 och Sverige-Bosnien och Herzegovina 3-0. Se mer fakta här!

Inget av lagen lyckades därmed ta sig vidare till slutspel.