Hela helgen spelas de prestigefyllda SM-slutspelen för Flickor och Pojkar 18 år. Tjejerna spelar i Ystad och killarna håller till i USIF Arena i Uppsala.
I båda klubbarna satsar man stort på arrangemanget. I Ystad sänds matcherna live och man har en livestudio med Linus Eriksson från Baslinjen som sänds med jämna intervaller.
– Det kommer vara dels förinspelat material med ledare och spelare, men givetvis också liveintervjuer inför och efter matcherna, säger klubbchef Lars Ekdahl. Vi startar med studiosnack klockan 15 på fredagen och en timme senare startar kvartsfinalerna. Det kommer bli en lagmatch per bana.

Även matcherna i USIF Arena streamas på MATCHi.tv och det kommer också bli liveintervjuer, berättar Peter Rejmer i USIF som är engagerad i arrangemanget runt slutspelet.
– Vi sänder på upp till åtta kanaler, bland annat på tennis.se:s Facebook och Youtube och det kommer bli inslag även på instagram. Det är våra juniorer som gör spelarintervjuerna, säger han.

USIF:s Pojkar 18 som spelar på hemmaplan i helgen.

I år är tävlingsplatserna Ystad och Uppsala. I Ystad (F18) tävlar Ystads TK, SALK, KLTK, Lidköpings TK, Smedslättens LTK, Helsingborgs TK, Fair Play TK och Malmö TK.
I Uppsala (P18) är det USIF, Upsala TK, SALK, Fair Play TK, Helsingborgs TK, Ullevi TK, Lidköpings TK och MIK Tennis som gör upp om SM-medaljerna.

Alla lag spelar tre lagmatcher. Första omgången består av kvartsfinaler, omgång två av semifinaler för vinnare respektive förlorare och sista omgången finaler och placeringsmatcher. 

Helsingborgs TK är regerande mästare inne på både flick- och pojksidan. Tjejerna vann mot SALK i finalen förra året och killarna slog Ullevi TK.

Programmet
Fredag: Kvartsfinaler, 15.00 i Uppsala, 16.00 i Ystad.
Lördag: Semifinaler och placeringsmatcher, 14.00 i Uppsala, 13.00 i Ystad.
Söndag: Finaler och placeringsmatcher, 08.00 i Uppsala och Ystad.

Lottningarna sker klockan 14 på fredag. Därefter blir de offentliga här: