Det svenska F16-laget tog sin andra 3-0-vinst på två dagar i Winter Cups i Svedala i Skåne. Sverige inledde med vinst mot Schweiz i fredags, följt av en ny seger mot Lettland på lördagen. På söndagen väntar final mot Slovakien.
Laget med Linea Bajraliu, Helsingborgs TK, Lea Nilsson, Salk och Nellie Taraba Wallberg, GLTK/Good to Great är redan klara för slutspelet som spelas i Brest i Frankrike 17-19 februari.
— Tjejerna är glada för avancemang men långt ifrån nöjda. Vi visste innan veckan att de behöver spela bra för att gå vidare och det har de verkligen gjort. I grunden handlar det om det vi gemensamt planerade i måndags kväll. Att vi ska förbereda oss på bästa sätt och följa planen till veckan är slut. Det krävs disciplin och det har tjejerna visat, säger coach och landslagsansvarige Jonas Svensson. 

De svenska 14-årslagen spelar den här helgen i Polen. Killarna föll tyvärr med 1-2 i öppningsmatchen mot hemmanationen och tar sig inte vidare till slutspel. På lördagen blev det dock vinst mot Lettland med 3-0 och på söndagen avslutar laget med match mot Cypern. I laget spelar Vincent Almroth, Båstad TS, Knut Andersch, Vallda TK och William Kjellberg, KLTK/Good to Great med coachen Vinicious Oliveira.
Flickor 14 når inte heller slutspel. Tjejerna föll liksom killarna mot Polen med 1-2 i huvudtävlingen och föll sedan i ”consolation” 0-3 mot Italien. På söndagen väntar Irland i sista matchen. Laget består av Natalie Mackay Westling, Salk, Anabelle Teikari, Helsingborgs TK och Rebecca Malmström, KLTK med coachen Carl Ackered.

Pojkar 16-laget med Ludvig Hede, Särö LTK, Victor Rydén, MIK Tennis, William Rejchtman Vinciguerra, Fair Play TK inleder sitt gruppspel i Sunderland i England på fredag.