Det är dags att anmäla intresse till Lag-VM för veteraner – Seniors (55-60). Lag-VM spelas i Lissabon, Oeiras och Estoril, Portugal 13-18 augusti 2023.

Anmälan riktar sig till dem som hävdar sig väl på Veteran SM, som gått minst till kvartsfinal eller bättre, vinner ITF-tävlingar på högre nivåer, eller är före detta tidigare elitspelare.
Intresseanmälan ska ses som delvis bindande. Du ska vara skadefri och både ha ambitionen att åka med och möjligheten att vara ledig under hela speltiden. Avhopp när lagen är anmälda ställer till det för övriga uttagna i laget och kan i sämsta fall innebära att ett helt lag inte får åka.

Det är Veterankommittén som utser lagen, det är inte tillåtet att själv höra av sig till en annan spelare och meddela att den spelaren ersätter dig vid ett eventuellt avhopp. Det är inte rätt, varken mot VK, eller mot den spelaren, som kanske ändå inte blir uttagen att åka.

Sista dag för anmälan är 5 mars och kort därefter görs uttagningen. Kriterier kring hur Veterankommittén gör uttagningen finns på www.tennis.se samt uppförande kod under ett lag VM.

För er som inte vill spela lag-VM, eller inte blir uttagna så finns även individuella VM. Platsen är densamma och datum är 19-26 augusti.