Leo Borg är vidare i Paris. På tisdagen blev han klar för tredje omgången. Foto: Eurosport

Precis som i måndagens segermatch hamnade Leo Borg i underläge efter första set. 49-rankade Max Hans Rehberg vann första set med 6-3. I andra stod matchen och vägde och tiebreak fick skilja spelarna åt. Leo hade starkast nerver när det gällde och kunde vinna tiebreaket med 7-5.
– De var lite tuffare fysiskt i dag efter singeln igår. Man kände att man var lite seg i benen, men fick igång dem efter första set, säger Leo Borg efter matchen.
Värmen…? 
– Jag tänker inte så mycket på värmen. Jämfört med Braslien tidigare i år så var det fuktigare och varmare där. Jag tar det bara som det kommer. Man får anpassa sig bara.

I tredje set blev det break direkt för Leo som även bröt fram till 5-2 något senare. Känslan var att han kontrollerade tredje set och kunde också vinna med 6-3.
– Det är aldrig över förrän sista bollen…, konstaterar Leo.

I tredje omgången ställs han mot juniorvärldstrean, toppseedade Shang Juncheng från Kina som också vände och vann sin match med 2-1.
Måns Dahlberg är vidare i dubbelturneringen. I dag blev det seger med dubbelpartnern Adam Jurajda från Tjeckien mot Bertrand (Frankrike)/Sekulic(Australien) 3-6, 7-5, 1-0 (10-6). Leo Borg (och Pedro Boscardin Dias från Brasilien) är dock utslagna i dubbeln.