Det är hög tid att anmäla intresse till Lag-VM i Portugal för åldersklasserna 30, 35 och 40 år. Lag-VM spelas i Portugal (Lissabon, Oerias och Estoril) 4-9 augusti.
Anmälan riktar sig till de som hävdar sig väl på Veteran-SM, som gått minst till kvartsfinal eller bättre, vinner ITF-tävlingar på högre nivåer, eller har varit elitspelare.

Anmälan sker genom ett mejl till veteran@tennis.se med namn, e-post, ipin och åldersklass. Uttagna lag meddelas så snart som möjligt därefter.

Det är Svenska Tennisförbundets Veterankommitté som utser lagen och som även kontaktar ersättare vid eventuella avhopp.
”För er som inte vill spela lag-VM, eller inte blir uttagna, så finns även individuella VM. Platsen är densamma och datum är 10-17 augusti”, meddelar Veterankommittén.

Senare i år är det Lag-VM för åldersklass 45 år. Det är första gången Lag-VM arrangeras i Tokyo i Japan. Tävlingen spelas 17-22 november. Även individuella VM spelas i Tokyo veckan efter – 23-30 november. Även här riktar sig anmälan till de som hävdar sig väl på Veteran-SM, som gått minst till kvartsfinal eller bättre, vinner ITF-tävlingar på högre nivåer, eller har varit elitspelare.