Hoppa till sidans innehåll

Partners
Sponsra svensk tennis

Vi, förbund, regioner och klubbar, arbetar dagligen för bättre tennis.  Vår vision är att göra Sverige till en av världens ledande tennisnationer – en resa vi gör tillsammans med våra partners.

För att utveckla tennisen i Sverige söker Svenska Tennisförbundet kontinuerligt nya samarbetspartners. Du är kanske en av dem?

Vi har en aktiv och pragmatisk syn på sponsring. Vi tror inte på den form som bara omfattar en platt skylt bredvid banan. Vi tror på ett levande utbyte där ditt och vårt varumärke ökar i värde genom ett strategiskt och kreativt samarbete. Dagens sponsring bygger på delaktighet och flexibilitet. Vi vill tillsammans med våra sponsorer skapa unika lösningar som använder och utvecklar den obrutna mark som finns inom tennis-Sverige.

Tennis-Sverige består i dag av över 108 000 medlemmar men är i realiteten långt mycket större än så. Totalt är det cirka 3–400 000 människor som kontinuerligt utövar denna fantastiska sport på omkring 450 klubbar runt om i landet. Målgruppen är således stor och med spännande potential. Som partner till SvTF hjälper vi dig att kommunicera med och bygga relation till den på bästa möjliga sätt. Tillsammans utvecklar vi affären på ett sätt som gagnar båda parter och våra gemensamma intressenter på kort och lång sikt.

Svenska Tennisförbundet arbetar ständigt för att bli ännu bättre och de satsningar som görs är endast möjliga tack vare våra sponsorer. 

Uppdaterad: 2016-06-07 17:49

tennissök

tävlingar

aktuella kurser

next generation

rullstolstennis

veterantennis

 

► Så anmäler du dig till tävlingar
► Tävlingskalender 

 

 

Aktuella tävlingar

► Tennis Europe: Quality Hotel Open
► Livescore


► Vintertouren


 ► Seriespel


 ► International 
tournaments 
in Sweden 2018


► Tävling Online
Tävlingar och anmälan 

 

 

 
Våra partners

 
 


 

prince

 


 


 

VMI

 

quality-team

 

 

Läs vårt nyhetsbrev!

Få nyheter, information och erbjudanden till din e-post.

► Prenumerera

 

 

Vill du jobba med tennis?

Flera klubbar söker nya medarbetare.

► Platsannonser

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS


ANNONS