Den 25 maj genomförde Åkarp-Burlövs TK och LUGI Tennis ett klubbutbyte för 12 damer på utomhusbanorna vid Burlövs Tennishall. Respektive klubb deltog med sex spelare. Efter två timmars intensivt spel som bestod av dubblar där paren blandades i respektive klubb var det dags för en gemensam fika som sedan följdes upp med ännu fler dubblar.

-“En trevlig och solig dag med många spännande matcher”, berättar ÅBTK´s tränare Silvija Pejcic.

Den här gången var det LUGI Tennis som tog initiativet till utbytet. Direkt efter matcherna togs beslut om att nästa gång sker utbytet i september hos LUGI Tennis.

Silvia Pejcic fortsätter -“Det är verkligen viktigt att vi klubbar planerar och organiserar roliga aktiviteter också för vuxna, inte minst för damer.

-“Initiativ som ÅBTK´s och LUGI Tennis här har tagit är så viktiga för svensk tennis och träffar mitt i prick sett till svensk tennis vision Tennis – En ledande och framgångsrik idrott, för livet, hela livet. Just samverkan och nätverkande på alla nivåer klubbarna emellan är en förutsättning om svensk tennis ska kunna utvecklas. Att initiativet dessutom vänder sig till kvinnliga spelare gör det bara ännu bättre” avslutar SvTF Syds Johan Sjögren.

Fikapaus!

Tränarkollegorna Silvija Pejcic, ÅBTK och Nick Bakradze, LUGI Tennis.